Dobro došli na stranice hotela "Atina" Banja Luka

Hotel u srcu grada sa svim mogućnostima velikog hotela.U ponudi su elegantne i udobne sobe i apartmani uključujući i dva luksuzno opremlljena V.I.P. apartmana Zeus i Olimp, kafić, restoran, dvije konferencije sale, sala za poslovne sastanke, spa i wellness.Sve to popraćeno je ljubaznim osobljem i fleksibilnim menadžmentom.

Bukirajte smještaj

Dolazak
Odlazak
->
Broj soba
Broj osoba
Vrsta sobe
Ime i prezime
Email
Telefon
Napomena
Captcha:
Pošaljite

O nama

Vjerujemo da ćete provesti ugodne trenutke odmora i poslovnog boravka u Banjaluci u ugodnom ambijentu hotela Atina koji se nalazi u neposrednoj blizini poslovnog centra grada, a ipak na mirnom i tihom mjestu uz rijeku Vrbas, vjerovatno najljepšu u Bosni i Hercegovini.

Hotel "Atina" u svojoj ponudi nudi luksuzno opremljene, klimatizovane sobe i apartmane kao i predsjedničke apartmane.Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim svijetskim standardima i zadovoljavaju međunarodne kriterije hotela visoke kategorije.Kategorizacija samog hotela je 4 zvjezdice.

U prilici smo ponuditi Vam ugostiteljske usluge i to restorana, kafe bara i staklene bašte, te moderno opremljenu saunu, džakuzi, parking i garažu.Hotel Atina obraća posebnu pažnju kako na sigurnost gostiju, tako i na bezbjednost njihove imovine, hotel je obezbijeđen najsavremenijom tehnologijom (video kamerama, elektronskim bravama, sobnim sefovima itd.)